Collecties van Trouwringen Veghel

Filigrain zwaar

Alle trouwringen of relatieringen beginnen bij een goede basis, bijvoorbeeld een massieve ring van het merk Dora Europa. De basic trouwringencollectie waar u nu naar kijkt is afgewerkt met een filigrain afwerking aan de randen. Dit houdt in dat er een enkel decoratief randje, ook wel parelrand genoemd, om de ring heen zit. Het is een oude techniek die u veel ziet in antieke sierraden. Deze techniek geeft de trouwring een leuke klassieke uitstraling. We hebben ook dubbele filigrain trouwringen in onze collectie. Die vindt u hier.

De dubbel filigrainringen zijn er in twee uitvoeringen: zwaar en licht. Dit heeft alles te maken met het materiaal. Deze zware filigrain trouwringen kunnen gemaakt worden van 9, 14 of 18 krt goud. Bij de zware uitvoering van de filigrain ringen wordt de dikte van de ring iets groter. Hierdoor voelt de ring prachtig massief aan en dat straalt de ring ook uit.

Kom langs in de showroom!

Naast het gewicht van de ringen kan ook gekozen worden uit verschillende kleuren, zoals wit-, geel- of roodgoud. Al onze ringen worden geleverd met een certificaat en onze gebruikelijke levenslange garantie. De prijzen op deze pagina zijn gebaseerd op ringmaat 17,2. De exacte prijs wordt in onze showroom op uw maat uitgerekend, dus kom gezellig trouwringen passen, want om uw vinger zijn onze ringen nog mooier om te zien.

Bekijk de verschillende afwerkingen voor trouwringen:

Ijsmateren                     ( Klik hier )

Hoogglans polijsten   ( Klik hier )

Hamerslag                    ( klik hier )

Satijn mat                      ( Klik hier )

Zandstralen grof           ( Klik hier )

Zandstralen fijn            ( Klik hier )