Warning: session_start(): open(/tmp/sess_s3mkjrqtartr7i866vcmutt7o0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/inc/config.inc.php on line 72 Trouwringen met sterrenbeeld gezet met briljant.
Collecties van Trouwringen Breukelen Utrecht

Trouwring met een sterrenbeeld

Eigenlijk is het wel heel romantisch als jullie liefde in de sterren staat geschreven. En dat is precies een reden om dit daadwerkelijk te realiseren.

In elke goede basisring kunnen we een sterrenbeeld maken. Deze bestaat uit een tekening van lijnen met briljant in de sterren gezet. Het is natuurlijk wel zo, dat elk sterrenbeeld anders is. Dit maakt het dan ook heel persoonlijk en dus een uniek idee om in een ring te verwerken. 

De trouwringen met een sterrenbeeld kunnen met verschillende kleuren diamant gezet worden. Van mooi wit en blauw voor de dames, tot zwart voor de heren. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de sterren op een andere manier te accentueren.

Ja, we kunnen zeggen wat we willen, maar het is wel heel leuk om ook jullie relatie in de sterren te schrijven. Wie wil dat nou niet?

Witgouden trouwringen -0337-maagd-en-leeuw

Trouwringen -ram-en-schorpioen

Trouwringen -steenbok-en-boogschutter

Trouwringen -vissen-en-tweeling

Trouwringen -kreeft-en-waterman

Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 50 Warning: DBConnection::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 62 Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 50 Warning: DBConnection::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 62 Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 50 Warning: DBConnection::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 62 Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 50 Warning: DBConnection::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 62