Collecties van Trouwringen Breukelen Utrecht

Edelstenen in trouwringen

Al zolang ringen en trouwringen gemaakt en gedragen worden, is het een symbool van luxe en rijkdom om deze ringen te versieren met prachtige edelstenen.

De meest gebruikte edelsteen is de diamant. Deze is onslijtbaar en de sterkste van de edelstenen. De meest gebruikte slijpvorm is de briljant. Wij kunnen echter ook fantasie slijpvormen zoals Prinses, Ovaal, Hart of Marquise geslepen diamanten in ringen verwerken.

De diamant wordt in veel kleuren gevonden (bruin, blauw, geel, groen, rosé, zwart) maar het meest gebruikt is kleurloos of wit. Deze heeft meer vuur dan welke edelsteen ook. Maar diamant is niet de enige edelsteen die wij kunnen verwerken in trouwringen. Saffier, robijn en smaragd zijn ook mogelijkheden.

Dora Europa, op het gezellige plein in het centrum van Breukelen, is niet alleen een echte specialist op het gebied van (trouw)ringen, maar ook gerenommeerd in het vak als het gaat om briljanten en edelstenen. Dus kom naar onze ringenshowroom en laat je verrasen door onze creativiteit en vakmanschap, want elke ring is op maat gemaakt voor een unieke gebeurtenis in jullie leven. 

Firecut Diamanten