Warning: session_start(): open(/tmp/sess_v733527usie0asgaq3hk7muq55, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/inc/config.inc.php on line 72 Unieke trouwringen met letter in Breukelen (Utrecht)
Collecties van Trouwringen Breukelen Utrecht

De trouwringen met een verhaal

Op een dag kwam er bij ons een stel binnenlopen dat gingen trouwen en zij vertelden dat ze op zoek waren naar unieke ringen die helemaal bij hen zouden passen.

Het was best een uitdaging, want ze waren al bij heel veel winkels geweest, maar kwamen er samen niet uit. Hij wilde een stoere ring. Het liefst in rood goud. En zij vond het leuk om ook letters of initialen in de ringen te hebben.

Nadat zij een tijdje met de adviseur de verschillende mogelijkheden door hadden genomen, kwam er een steeds grotere lach op hun gezicht en besloten ze dat wij hun ringen konden maken. Onze adviseurs zijn creatieve denkers met verstand van ringen. Als je de tijd neemt en het bruidspaar aanvoelt ontstaan de mooiste creaties.

Ieder bruidspaar slaagt in Breukelen.

 

 

 

 

Unieke rood gouden trouwringen met letters

Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 50 Warning: DBConnection::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 62 Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 50 Warning: DBConnection::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 62 Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 50 Warning: DBConnection::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 62 Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 50 Warning: DBConnection::query(): Couldn't fetch DBConnection in /home/koekdora/domains/keurmerkdoratrouwringen.nl/public_html/classes/DBConnection.class.php on line 62